رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: میراث فرهنگی کشور به دلیل شرایط اقلیمی و پایین بودن سطح سواد میراثی در حال از بین رفتن هستند و نتوانسته ایم آنها را به درستی به جهان معرفی کنیم.
مصطفی ده پهلوان روز سه شنبه در آیین افتتاحیه چهارمین همایش بین المللی معماری دست کند در سالن همایش اتاق بازرگانی لرستان با اشاره به بحران میراث فرهنگی در استان ها افزود: باید توجه ویژه ای به استان ها و شهرستان ها داشت و در این راستا شبکه سازی پژوهشی در دستور کار قرار گرفته که هنوز کامل نشده است.
وی تاکید کرد: همایش راه ابریشم نیز در کرمان برگزار می شود، همچنین همایش دوسالانه حفاظت و مرمت نیز در تبریز برگزار شد.
رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: ارتباطات بین المللی در این راستا در حال برقراری است و تقویت آزمایشگاه های میراث فرهنگی نیز در حال انجام و تفاهم نامه هایی با چین نیر در این راستا در حال انعقاد است.
ده پهلوان اضافه کرد: نیاز است به حلقه معماری دست کند جهانی متصل و نمونه های معماری خود را به جهان نشان دهیم، ضمن اینکه از جنبه های مختلف این میراث جهانی در کشورهای دیگر نیز باخبر و تجارب را به اشتراک بگذاریم.
چهارمین همایش بین المللی معماری دست کند از ۲۲ تا ۲۴ آبان با حضور ۷۰ شرکتکننده در سطح ملی و بینالمللی، ارائه ۲۱ مقاله از پژوهشگران داخلی و خارجی آغاز شده است و پژوهشگرانی از سوئیس، فرانسه و ایتالیا مقالات خود را ارائه می کنند.
این همایش که پیش از این در کرمان، تهران و همدان برگزار شده با محورهای مفاهیم و مبانی نظری، بستر فرهنگی و میراث ناملموس، بستر طبیعی در معماری دست کند، تجارب و حفاظت از معماری دست کند و با شعار «تابآوری در برابر مخاطرات، تغییر اقلیمی و بلایا» در حال برگزاری است و کتاب مجموعه مقالات آن منتشر خواهد شد.
No comments:
Post a Comment